cautare google

Loading

Lirix tv by: Lyrics et prosa

Forum

Despre pirateria media


   Pirateria este un lucru josnic iar cei ce-o practica ar trebuii descurajati,pentru ca incearca sa-si aduca foloase necuvenite din munca celor ce investesc bani,muncesc cinstit,dar tot asa de adevarat este si faptul ca anumite persoane care beneficiaza de produsele piratate,nu au parte de calitate.
   In industria media (muzica,filme) dar am sa ma refer aici doar la filme,consider ca nu se mai fac bani din piraterie,o data cu dezvoltarea internetului,fiecare avand acces relativ usor,la anumite baze de stocare,de unde se pot procura cu costuri minime (doar plata catre furnizorul de internet),aproape orice film doresti.
   Intrebarea este,daca este bine sau este rau ? O sa dau un raspuns absolut surprinzator,considerand ca este un lucru bun !
   In primul rand o vizionare in sala de cinematograf,nu se compara cu vizionarea filmului acasa iar daca un film este foarte reusit,majoritatea cinefililor vor alege cu nerabdare prima varianta ! Paradoxal de cand internetul a evoluat,a crescut si numarul persoanelor in salile de cinema,iar cei ce piratau filmele pe suport DVD,s-au vazut nevoiti sa se lase pagubasi .
   Sa mai adaugam ca din punct de vedere social nu toata lumea-si permite sa mearga la cinema sau sa-si cumpere un DVD original,prin urmare cred ca si acestia din urma au dreptul la cultura chiar daca calitatea produsului ,,luat " de pe net,este de dorit !
    Sa mai spunem ca din ce in ce mai multi cinefili au devenit foarte sensibili si prefera sa vada filme in salile de cinematograf.
    Nu cred sa gresesc dar industria cinematografica a fost salvata chiar de internetul atat de mult blamat ca fiind o sursa de piraterie !
    De multe ori am vazut un film piratat si cu toate astea ,dorindumi-l in colectie,am cumparat si originalul,ba chiar mi-am propus sa-l vad si la cinema ! In acelasi timp trebuie sa recunosc ca m-am grabit de multe ori sa cumpar un film original,pentru ca mai apoi sa constat ca am dat bani pe o mizerie !
Concuzia ar fi,ca daca nu vrei sa fi piratat,fi bun si produ calitate!
   Pirateria este un lucru josnic,dar poate fi cel mai bun critic al produsului tau,dar probabil ca privesc doar la jumatatea de pahar,care nu stiu de-i aia plina sau jumatatea goala!

                                                                              o.c.emilian


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postati comentariile dumneavoastra !